Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

«Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ» ΣΑΒΒΑΤΟ 27-03-2010

Μια Ακόμα Ανάσα Ζωής στον Πλανήτη Γη από την Παγκόσμια
Πρωτοβουλία της WWF «Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ»
ΣΑΒΒΑΤΟ 27-03-2010 / 20:30 - 21:30

Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Ελλησπόντου όπως και πέρσι έτσι και φέτος καλεί όλους τους Νέους και τις Νέες να συμμετέχουν σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια της WWF ενάντια στην κλιματική αλλαγή και την υπερθέρμανση του πλανήτη, σβήνοντας για μια ώρα τα φωτά και κάθε είδους ηλεκτρική συσκευή εξοικονομώντας ενεργεία και δίνοντας έτσι μια ακόμα ανάσα ζωής στον πλανήτη Γη!!
Σε όλη την ευρύτερη περιοχή η οποία πλήττεται από τις πολλές δραστηριότητες των εργοστασίων και των ορυχείων της Δ.Ε.Η με επιπτώσεις και συνέπειες τόσο στο Περιβάλλον όσο και στην Υγεία, όλοι έχουμε χρέος να συμμετέχουμε σε αυτήν την Παγκόσμια Ενέργεια.

- Συνέντευξη στην Χριστίνα Κοσμίδου, για τον τηλεοπτικό σταθμό FLASH στις 12 Αυγούστου 2009, παραχώρησε ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Ελλησπόντου, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Νεολαίας και κεντρικά θέματα το Περιβάλλον και η «ταυτότητα» του Συμβουλίου.
- Στην συνέντευξη αναφέρθηκαν οι δράσεις του Συμβουλίου για το Περιβάλλον και η επιβαρημένη κατάσταση γενικότερα της περιοχής και της υγείας των κατοίκων του Δήμου Ελλησπόντου από τις πολλαπλές δραστηριότητες της ΔΕΗ, (ορυχεία, εργοστάσια) σε απόσταση μόλις λίγων μέτρων από τα σπίτια των κατοίκων!!

«Εμείς οι Νέοι έχουμε κάθε λόγο περισσότερο από κάθε Άλλον να συμβάλλουμε στην Προστασία του Περιβάλλοντος.Το Περιβάλλον μας αφορά όλους
..Το μέλλον του είναι το Δικό μας μέλλον».


ΤΟΜΕΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 24-03-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: