Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ 2ης ΧΕΛΩΝΑΣ

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ 2ης ΧΕΛΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ


Και δεύτερη απελευθέρωση χελώνας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 10 – 10 – 2013 στον πανέμορφο χώρο του Αγίου Παντελεήμονα, όπου βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα πιο πάνω από το Τοπικό Διαμέρισμα του Αγίου Δημητρίου Ελλησπόντου Κοζάνης.
Η χελώνα βρέθηκε ελαφρώς τραυματισμένη σε κεντρικό δρόμο και αφού διαπιστώθηκε ότι δεν διατρέχει κάποιο σοβαρό κίνδυνο απελευθερώθηκε στον συγκεκριμένο χώρο όπου βρίσκεται το όμορφο εξωκκλήσι του Αγίου Παντελεήμονα.

Στον πανέμορφο αυτό χώρο του Αγίου Παντελεήμονα υπάρχουν και άλλες χελώνες όπως και πολλά ελάφια και μαζί με το πέτρινο Ιερό Εκκλησάκι,όπου υπάρχει για πάνω από 100 χρόνια,καθώς και το καταπληκτικό τοπίο γύρω από αυτό,κάνουν τους προσκυνητές και τους επισκέπτες να τους μένει μια αξέχαστη χαρούμενη ανάμνηση και όμορφη εμπειρία βλέποντας τα ελάφια να τριγυρίζουν δίπλα τους καλωσορίζοντας τους !!

Την απελευθέρωση έκανε ο μικρός Ιάσωνας με μεγάλη χαρά και ενδιαφέρον !

Με την υποστήριξη του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης.

  # Το ΤΟ.ΣΥ.Ν Ελλησπόντου Κοζάνης έχει παραβρεθεί και έχει συμμετάσχει σε δύοΑπελευθερώσεις, Σεμινάρια, Ημερίδες και Συνέδρια 2010 & 2012, με κύρια θέματα την Περίθαλψη των Ζώων και την Προστασία του Περιβάλλοντος που διοργάνωσε ο Σύλλογος Προστασίας & Περίθαλψης Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ.

* Τοπικό Συμβούλιο Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης ευχαριστεί τον Αποστολίδη Χρήστο από το χωριό της Ακρινής για την Τεχνική Υποστήριξη του.

ΤΟΠΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ  ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ 
ΤΟΜΕΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ : ΠΕΜΠΤΗ 24 – 10 – 2013 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: