Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Ενημέρωση 1ης Συνάντησης για το 2017 με τον Διευθυντή του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου

Την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017 το πρωί πραγματοποιήθηκε η 1η συνάντηση του έτους 2017 με τον Διευθυντή του Αγίου Δημητρίου Παναγιώτη Τσανούλα παρουσία του Τομεάρχη Διοικητικού & Οικονομικού Πέτρου Ιακωβίδη και του Υποτομεάρχη Προσωπικού του Σταθμού Δημήτριου Γιαννούλη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης με την συνεργασία του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Δημητρίου Πεχλιβανίδη Θεοχάρη και την συμμετοχή του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ρυακίου Τηλαβερίδη Κωνσταντίνου.

Λόγο ίωσης δεν μπόρεσε να παραβρεθεί ο Αντιδήμαρχος Ελλησπόντου – Υψηλάντη Αριστοτέλης Πουτακίδης ο οποίος όμως σε επικοινωνία με το Συμβούλιο Νέων Ελλησπόντου δήλωσε για άλλη μια φορά την στήριξη του στα θέματα και προβλήματα που συζητήθηκαν και την διάθεση του να κάνει προσπάθειες για να επιλυθούν και να προωθηθούν στους αρμόδιους.

Τον Σύλλογο Ανέργων και Ανάπτυξης Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου εκπροσώπησαν οι Τεντζογλίδης Ηλίας και ο Ταρνανίδης Δημήτρης και εκ μέρους του Συμβουλίου Νέων οι Αλέξανδρος Κοκκινίδης και ο Καλλιανίδης Απόστολος.

Στην συνάντηση όπως και σε κάθε συνάντηση συμμετείχαν πολλοί Νέοι από τα χωριά της περιοχής όπως τον Άγιο Χαράλαμπο, το Δρέπανο, τον Άγιο Δημήτριο, την Κοιλάδα, το Ρυάκιο κ.α. 

Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα της Περιοχής όπως :

1. Η Δενδροφύτευση που έγινε περιμετρικά του Σταθμού στον Ταινιόδρομο Μεταφοράς Λιγνίτη – Κεφαλή Β1,

2. Το Δίχτυ Προστασίας στον Ταινιόδρομο Μεταφοράς Λιγνίτη – Κεφαλή Β1 και οι τρόποι ελαχιστοποίησης της επικινδυνότητας στην στροφή της Κεφαλής Β1,

3. Φωτισμός  και τοποθέτηση μπάρων προστασίας κατά μήκος του δρόμου προς τον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου και στις Διασταυρώσεις Τετραλόφου και Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου,

4. Ασφάλιση Έκτακτων Εργαζομένων (8μηνα),

5. Θέσεις Εργασίας (Μόνιμες Θέσεις – 8μηνα & Ειδικότητες – 2μηνα – Εργολαβίες) κ.α.

Ήδη για κάποια από τα παραπάνω θέματα υπήρξαν σημαντικότατες εξελίξεις και θα υπάρξουν αντίστοιχες ενημερώσεις και όπου χρειαστεί κινήσεις και συναντήσεις αντίστοιχα για το καθένα ξεχωριστά το αμέσως επόμενο διάστημα.

ΤΟΠΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΝΕΩΝ  ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ  ΚΟΖΑΝΗΣ 
ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ - ΤΟΜΕΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ : ΔΕΥΤΕΡΑ 13–02–2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: