Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Συνεργασία (και) σε θέματα εργασίας του ΤΟ.ΣΥ.Ν Ελλησπόντου Κοζάνης με τον Σύλλογο ΑΜΕΑ Π.Ε. Κοζάνης

Με πρωτοβουλία του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης ενημερώθηκε ο Σύλλογος ΑΜΕΑ Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για το θέμα των απολύσεων Έκτακτου Προσωπικού που προέκυψε από τον προηγούμενο Διευθυντή του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου στον Ελλήσποντο Κοζάνης.
Έπειτα από επικοινωνία του Αλέξανδρου Κοκκινίδη εκ μέρους του Συμβουλίου Νέων, με τον πρόεδρο του Συλλόγου ΑΜΕΑ Μιχάλη Μήγκο, προγραμματίστηκε συνάντηση με την νέα Διεύθυνση του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου.
Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε παρουσία και άλλων Θεσμικών Φορέων και εκπροσώπων (έχουν πρόσφατα δημοσιευτεί σχετικά) με τον νέο Διευθυντή του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου, δόθηκαν οι απαραίτητες πληροφορίες και υπήρξε η βούληση από τον νέο Διευθυντή Βασίλη Τσίγκα για να δοθεί λύση στο πρόβλημα των απολύσεων και να διορθωθούν οι όποιες αδικίες και λάθος χειρισμοί από τον προηγούμενο Διευθυντή Παναγιώτη Τσανούλα.

Ο νέος Διευθυντής του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου είχε όλη την καλή διάθεση και έπραξε τα αυτονόητα.

Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης ευχαριστεί τον Σύλλογο ΑΜΕΑ Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Μιχάλη Μήγκο για την άμεση ανταπόκριση και συμβολή του για την λύση στο θέμα των απολύσεων.

Ένα σοβαρό πρόβλημα όπου από τον Οκτώβριο του 2017 μέχρι και τον Μάρτιο του 2018 δεν δινόταν λύση πάρα μόνο υποσχέσεις, εμπόδια και κοροϊδία τόσο από ξακουστούς εκπροσώπους και συνδικαλιστές Σωματείων Εργαζομένων, όσο και από εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης.

Αναφέρουμε ότι ενδιαφέρον για το πρόβλημα έδειξε ο πρόεδρος του ΣωΠ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου Κώστας Πουτογλίδης και έκανε παρεμβάσεις το Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων στην Ενέργεια (ΣΕΕΕΝ).

Άσχετα με τις τελικές επιλογές των συγκεκριμένων Εργαζομένων, όπου για προσωπικούς λόγους ο καθένας τους επέλεξαν στο τι θα κάνουν για την εργασία τους, όλο το παραπάνω αυτό διάστημα το πρόβλημα ήταν "ορφανό", όμως από την στιγμή που λύθηκε εμφανίζονται και θα εμφανιστούν πολλοί κηδεμόνες για την λύση του.


ΤΟΠΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΝΕΩΝ  ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ  ΚΟΖΑΝΗΣ
ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ – ΤΟΜΕΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ : Τετάρτη 14–03–2018

Δεν υπάρχουν σχόλια: